Előfizetői tartalom

Már a hurrikánok borzolják a kedélyeket

Portfolio
Kismértékben, 0.2%-kal emelkedett tegnap a WTI szeptemberi határidős árfolyama, míg a mai kereskedés során gyakorlatilag stagnál. Az elmúlt heti jelentős visszesés megállásában szerepe lehet, hogy a jelzáloghitelpiaci problémák miatti félelmek valamelyest halványodtak, illetve az Atlanti óceánon egy trópusi vihar akár hurrikánná is fejlődhet esetleges kitermeléskiesést okozva a Mexikói Öbölben.

Az olaj iránti kereslet továbbra is erős, ahogy az elmúlt hét pénteki Nemzetközi Energia Ügynökség jelentéséből is kiderült, míg az amerikai hurrikánszon közeledte a potenciális kitermeléskiesés miatt az árfolyamnak támaszt jelenthet.Kapcsolódó cikkünk2007.08.13 09:40Túlzott mértékben esett múlt héten az olajár, most korrigálA Cape Verde szigeteknél 20 mérföld/órás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés