Előfizetői tartalom

Túlzott mértékben esett múlt héten az olajár, most korrigál

Portfolio
A pénteki kereskedés kismértékű (0.2%-os) csökkenését (bár jelentős nap közbeni fordulatot) követően a mai napon 0.7%-kal emelkedett a WTI típusú kőolaj szeptemberi határidős árfolyama öt hetes mélységből visszakorrigálva. Az elmúlt heti jelentős esést követően megjelentek a vevők az olaj piacán is az ázsiai részvényindexek mai emelkedését követően.

A Bloomberg által megkérdezett Andrew Harrington, az Australia and New Zealand Banking Group elemzője szerint az elmúlt héten nagyobb visszesés volt tapasztalható az olaj piacán, mint ami igazolható lett volna, így a mai nap már megjelenhettek a vevők. A nettó long pozíciók New Yorkban a rekordnak számító 127,491 kontraktusos szintről 17%-kal estek az augusztus 7-ével záruló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés