Előfizetői tartalom

Közel 1300 milliárd forint sorsáról döntött tegnap a kormány

Portfolio
Összesen 1265 milliárd forint út- és közlekedésfejlesztésről döntött tegnapi ülésén a kormány. A program keretein belül 56 útfejlesztés valósulhat meg 440 milliárd forint értékben, 5 vasútfejlesztési projektre összesen 375 milliárd forintot fordíthatunk, valamint 5 városi tömegközlekedési fejlesztés valósulhat meg 450 milliárd forint értékben. A program keretein belül több mint 770 kilométernyi út épülhet, illetve újulhat meg, ami több, mintha keresztülszelnénk az országot, és oda-vissza megtennénk a Miskolc-Pécs távolságot. A kormány ma hozza nyilvánosságra a támogatott projektek teljes listáját.

Kapcsolódó cikkünk2007.08.08 11:22Ma 1000 milliárdos út- és közlekedésfejlesztésről dönt a kormány - mik a tervek? Miért van szükség a nagyívű fejlesztésekre?. Magyarország földrajzi fekvése gazdasági szempontból rendkívül kedvező, az országon több fő Kelet- és Nyugat-Európát összekötő fő közlekedési folyosó áthalad. A gyors ütemben fejlődő kelet-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés