Előfizetői tartalom

A duplájára emelt BKV-jegyár lenne a megoldás Budapesten?

Portfolio
A jelenlegi duplájára kellene emelni 5 éven belül a BKV jegyárakat, ezzel párhuzamosan pedig növelni kellene a szolgáltatás színvonalát ahhoz, hogy a közlekedési cég csökkenteni tudja óriási tartozását - mondta el Atkári János az InfoRádió Aréna című tegnap esti műsorában. Budapest volt gazdasági főpolgármester-helyettese szerint ennek következtében nem csökkenne a BKV forgalma, és a bliccelők sem lennének többen.

Demszky Gábor jelenlegi főpolgármester egykori jobbkeze, Atkári a műsorban kijelentette: kellene végre egy olyan politikus, aki be meri vallani, hogy a fővárosi tömegközlekedést használóknak többet kell fizetniük, vagy direkt módon, vagy adók formájában. Atkári főpolgármester-helyettessége idején azt javasolta: emeljék a BKV árait egy év alatt 60 százalékkal, ezt pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés