FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Lényeges amerikai adatok jönnek ma (előzetes)

Portfolio
Ma délután negyed háromkor jelenik meg az az adat, amely a rendkívül fontos nem mezőgazdasági új munkahelyek havi alakulására az egyik legjobb előrejelzőnek számít az Egyesült Államokban. Emellett az ISM intézet által számított feldolgozóipari beszerzési menedzser-index júliusi értéke is napvilágot lát délután négy órakor.

Az ún. ADP foglalkoztatottsági jelentés jellemzően két nappal előzi meg a tárgyhónap első péntekén (azaz most pénteken) megjelenő, kiemelt jelentőséggel bíró átfogó munkaerőpiaci jelentést az Egyesült Államokban. Az ADP havi új munkahelybővülési adata csak a magánszférára vonatkozik és az sem fedi le teljes egészében az amerikai gazdaságot, emiatt a piac némi óvatossággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés