FONTOS Új ajándék érkezik a Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?
 
Előfizetői tartalom

Ebből elég! - Veresnek határozottnak és keménynek kell lennie nyugtaadási ügyben

Portfolio
A különböző hatóságok lehangoló nyugtaadási ellenőrzési tapasztalataira hivatkozva Gyurcsány Ferenc felkérte Veres János pénzügyminisztert, hogy készítsen el egy "nulla tolerancia javaslatcsomagot", így próbálva meg visszaszorítani a nyugtaadással kapcsolatos szabálytalanságokat - jelentette be a mai kihelyezett sajtótájékoztatón Daróczi Dávid.

A kormányszóvivő az MTI beszámolója szerint úgy fogalmazott: "a miniszterelnök felszólította a pénzügyminisztert, hogy a javaslatok kidolgozásakor legyen határozott és kemény, hogy sikerüljön az ilyen visszaéléseket jelentősen lecsökkenteni". Daróczi emlékeztetett, hogy a különböző hatóságok ellenőrei minden második próbavásárlás alkalmával nem kaptak nyugtát vásárlásukról....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés