Előfizetői tartalom

Ellenőrizték a számvevők a jegybankot

Portfolio
Az MNB az ÁSZ jelentések javaslatait hasznosítva belső vizsgálattal megerősítette, hogy a szakterületek átszervezését követően az MNB tv.-ben előírt jegyjegybanki ellenőrzési feladatok teljesítése nem sérül - állapította meg az Állami Számvevőszék a jegyjegybank gazdálkodásának vizsgálata során. A szerződéses alapon működő fegyveres őrség alkalmazására 2006-ban új közbeszerzési eljárást indítottak. Az elnöki utasítások igazgatósági jóváhagyását a jegyjegybank belső szabályzatban nem rögzítette, ugyanakkor az igazgatóság a feladatot maradéktalanul ellátta.

Az MNB a középtávú intézményi célkitűzéseivel összhangban határozta meg a 2006. évi fő prioritású célokat, amelyek között szerepelt a működésfejlesztési program részeként az értékeken, irányelveken, normákon alapuló munkakultúra meghonosítása; a Logisztikai Központ beruházás folytatása és működési feltételeinek előkészítése. A működésfejlesztési program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés