Előfizetői tartalom

Zsúfolt délután elé nézünk (USA-előzetes)

Portfolio
Lesz mire figyelni ma délután az amerikai makrogazdaság hírek tekintetében, zsúfolt délutánnak nézünk elébe. Fél háromkor a szokásos heti munkapiaci statisztika, négy órakor a leading indicators, hatkor pedig a philadelphiai Fed-index kerül nyilvánosságra. Ezen felül a monetáris politikával kapcsolatos hírekre érdemes figyelni: Bernanke újabb beszédet mond, ezúttal a Szenátus bizottsága előtt, nyolckor pedig kikerül a rövidített jegyzőkönyv a június 28-i ülésről.

A két héttel ezelőtti aránylag nagy csökkenés után az elemzők szerint a múlt héten az első ízben munkanélküli segélyért fordulók száma minimálisan emelkedett. Az előrejelzések szerint 310 ezres adatot tesz majd közzé a munkaügyi minisztérium a két héttel ezelőtti 308 ezret követően.Jelezve, hogy a második negyedév az elsőhöz képest valamivel erősebb gazdasági növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés