Előfizetői tartalom

Végre egy jó hír a forróságban

Portfolio
Az izzasztó napok sorozata közepette egy kedvező hír is érkezett, mégpedig a távhővel kapcsolatban: a Főtáv ugyanis a fővárosi önkormányzat szeptemberi ülésére a távfűtés alapdíjának lefaragásáról szóló előterjesztést nyújt be. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes az InfoRádiónak arra nem adott konkrét választ, hogy lesz-e távhődíj-emelés idén.

A politikus elmondta: ha a beruházási költséget, a karbantartást, az amortizációt is beleszámolják, akkor a gázfűtés és a távfűtés éves díja között 20 százalék az eltérés. Ezt a 20 százalékot szüntetné meg a fővárosi önkormányzat a következő években, melynek első lépéseként a távhődíj 50 százalékát kitevő alapdíjat csökkentik. A távhőszámla másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés