Előfizetői tartalom

Elismert néhány hiányosságot a munkaügy terén a Hankook

Portfolio
Bár "történtek bérszámfejtési hibák", ami egy ilyen méretű beruházásnál elkerülhetetlen, de cégünk a törvényi előírásoknak megfelelően működik és rendezettek a munkajogi kapcsolataink - reagált szerdán, az Index ismételt megkeresése nyomán a Hankook Magyarország Kft. a dunaújvárosi gyárban dolgozók kifogásaira. A dél-koreai cég jelezte: megkezdte a szakszervezettel az egyeztetéseket, egyúttal "jogerős bizonyítékát" várja annak, hogy a VDSZ illetékességgel rendelkezik a Hankook-alkalmazottak képviseletére.

A dunaújvárosi cég elmondása szerint a bérszámfejtéssel kapcsolatos kivizsgált dolgozói kifogások egy része jogos volt, és a problémákat minden esetben orvosolták. A Hankook munkaügyi illetékesei szerint ezeken az eseti problémákon kívül munkajogi szempontból minden rendben van a vállalatnál. Szerintük az is helyén való, hogy azoknak, akik pünkösdvasárnap dolgoztak, normál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés