Előfizetői tartalom

Szerdára figyel a világ - miért?

Portfolio
A magyar makrogazdasági események szempontjából közepesen lesz érdekes a hét, a fejlett piacokról annál inkább érkezhetnek fontos statisztikák. Ma kora reggel jelenik meg az MNB negyedéves összefoglalója, majd a hét második feléig kell várnunk igazán piacmozgató hírekre. Szerda a béradatokra, csütörtökön az államháztartásra érdemes figyelni.

A fejlett piaci szereplők figyelmének középpontjában leginkább Ben Bernanke, a Federal Reserve elnökének beszédei állhatnak majd. A jegybankvezér a Kongresszus bizottsága előtt jelenik meg szerdán, majd csütörtökön a felső ház, a Szenátus is fogadja. Ezen felül az amerikai inflációs, illetve ipari számokra érdemes figyelni. Európában a ZEW indikátor megjelenése a hét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés