Előfizetői tartalom

Három fontos jelentés is érkezik a tengeretúlról (USA-előzetes)

Portfolio
Több fontos amerikai makrogazdasági jelentés is érkezik ma délután, amelyek közül a kiskereskedelmi számok lehetnek a legfontosabbak. A fél háromkor kikerülő publikációval párhuzamosan az import inflációs statisztikával is megismerkedhetünk, majd négy órakor a michigani fogyasztói bizalmi index júliusi előzetes értéke jelenik meg.

A meglehetősen erős májusi bővülés után újra visszapattanhat az elemzők szerint a kiskereskedelem növekedése júniusra. A konszenzus 0.3 százalék a megelőző 1.4 után. Ezzel összességében az első negyedévihez hasonló ütemet mutatna a kisker bővülés, ami kedvező képet nyújt a GDP-bővülés motorjaként számon tartott fogyasztásra nézve.Hasonlóról árulkodhat a fogyasztói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés