Előfizetői tartalom

A hét közepétől felpörögnek az események

Portfolio
Az előttünk álló hét elején is érdemes lesz figyelni egy-két makrogazdasági adatra, fejleményre, de majd csak a hét közepétől pörögnek fel igazán az események. Hazai vonatkozában a ma megjelenő júniusi államháztartási gyorsjelentés és a kedden napvilágot látó májusi előzetes külkereskedelmi mérleg egyenleg érdemel figyelmet. Szerdán lényeges lesz a fogyasztói árak júniusi alakulásáról szóló statisztika, míg pénteken megtudhatjuk, hogy kik voltak a legutóbbi jegybanki kamatmeghatározó ülésen azok, akik már a vágásra szavaztak.

A régióban mind a három másik figyelt országban megjelenik a júniusi fogyasztói árakról szóló jelentés a hét második felében, illetve Törökországban az irányadó kamatdöntról is dönt a jegybank. A fejlett piaci fejlemények közül kiemelkedő jelentőségű az, hogy Ben Bernanke Fed-elnök mit mond majd holnap este az inflációról, illetve a japán jegybank a kamatdöntéséhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés