Előfizetői tartalom

Megrendelési adat a fókuszban (USA-előzetes)

Portfolio
Nyugalmasabb nap előtt állunk az amerikai makrogazdasági adatközlés tekintetében, délután négy órakor csak az ipari megrendelések számait teszi közzé a kereskedelmi minisztérium. Az függetlenség napját megelőző hangulat alacsonyabb aktivitása miatt, valamint a jelentés piacmozgató ereje alapján közepes piaci reakcióra számíthatunk.

A már ismert tartós cikk megrendelési adathoz hasonlóan három hónap bővülése után enyhe visszaesést várhatunk. Az elemzők előrejelzésének mediánja -1.0 százalék a megelőző havi 0.3 százalékot követően, a csökkenés jelentős részben a légi közlekedés gyengélkedésének tudható be. A múlt heti tartós cikk megrendelési adatból kiindulva azonban a kockázatok inkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés