Előfizetői tartalom

Csak figyelemelterelés a váratlanul bejelentett egységes ingatlanadó?

Portfolio
Sem az MSZP elnöksége, sem választmánya nem hozott olyan értelmű döntést, amely a tegnap bejelentett egységes, értékalapú ingatlanadó bevezetésére hatalmazta volna fel a kormányt - írja szocialista politikusok reakciójára hivatkozva a Magyar Hírlap. A lap információi szerint ezért értetlenség és felháborodás fogadta a tegnapi hírt. Az MH több megkérdezett véleményét tolmácsolva azt írja, hogy elképzelhető: csak figyelemelterelés az egészségbiztosítók ügyéről a tegnap bedobott téma.

Mint ismert, az SZDSZ azt szorgalmazza, hogy a regionális egészségpénztárakba befektető magánbiztosítók kisebbségi tulajdonosként is érdemi beleszólást (menedzsmentjogokat) kaphassanak az irányításba, melyet az MSZP választmánya egyértelműen elutasít. Az egyik MSZP-s képviselő a lapnak úgy fogalmazott: meglátása szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök teszteli a frakciót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés