Előfizetői tartalom

Itt vannak az újabb reformtervek a Gyurcsány-kormánytól

Portfolio
Hiába írta alá a koalíciós szerződés újabb mellékletét a két kormányzó párt a reformok folytatásáról, valószínűleg továbbra is élénk vita kíséri majd a koalíció reformteljesítményét. A dokumentum ugyanis jó csomó területen ígér újabb reformokat, illetve a megkezdettek folytatását, de mivel eközben a régi vállalások is akadoznak, valószínűleg lesznek, akik szerint a "lázas semmittevésként" jellemzik majd a munkát. Mindenesetre az év elején bejelentett munkatervhez hasonlóan most is ambiciózus vállalásokat tartalmaz az irat, amik jelentős változtatásokat hozhatnak.

Adóötletroham: ez már reform?. Az index.hu tudósítása szerint négy csomagban több tucatnyi reform elindítását, valamint folytatását rögzíti a koalíciós szerződés legújabb melléklete, amelyet Gyurcsány Ferenc és Kóka János vasárnap írt alá. Növekedés, átláhatóság, igazságosság és egészségügy - ebbe a négy csomagba helyezték el a több tucatnyi intézkedést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés