FONTOS Felsőoktatás 2024: kihirdették a felvételi ponthatárokat
 
Előfizetői tartalom

Ma délután 2-kor lejár a határidő a külföldi adóalanyok áfa visszatérítési kérelmének benyújtására

Portfolio
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal elnökének tájékoztatója alapján a külföldön nyilvántartásba vett adóalanyok a rájuk, 2006. évben magyar adóalanyok által előzetesen áthárított általános forgalmi adót 2007. június 30-ig az adóhatósághoz benyújtott kérelmük útján érvényesíthetik - hívja fel az ügyfelek figyelmét adóhírlevelében a PwC.

Tekintettel arra, hogy 2007. június 30-a ebben az évben szombatra esik, a külföldi adóalanyok kérelmüket figyelemmel a külföldi áfa visszatérítés kérdésében kizárólagosan eljárni jogosult igazgatóság ügyfélszolgálati nyitva-tartására a tájékoztató szerint - 2007. június 29-én 14 óráig tudják benyújtani személyesen az alábbi címen: Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés