Előfizetői tartalom

Veres: kétharmados támogatást is kaphatnak az új fiskális szabályok - januártól vállalkozóbarát "csomag"

Portfolio
Akár kétharmados többséggel is el tudjuk fogadtatni ősszel a parlamentben a fiskális kiigazítás tartósságát garantáló szabályokat - jelentette ki az APEH fennállásának 20 éves évfordulója alkalmából rendezett konferencián mai előadásában Veres János. A pénzügyminiszter emlékeztetett, hogy jelenleg még zajlik az öt párti egyeztetés három új fiskális szabály elfogadásáról.

Kapcsolódó cikkünk2007.06.21 14:31Folytatódhat az ötpárti egyeztetés a szigorúbb költségvetési gazdálkodást elősegítő törvényjavaslatról A három új szabály közül egyik azt célozza, hogy a GDP-arányos államadósság reálértéken ne nőhessen, a másik az önkormányzatok adósságszintjével, a harmadik a középtávú (3 éves) kiadási plafonok beiktatásával foglalkozik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés