Előfizetői tartalom

Szent István tarolt az MNB-s közönségszavazáson

Portfolio
Az idei Múzeumok Éjszakájának egyik legnépszerűbb helyszíne volt a Magyar Nemzeti Bank. A Jegybank és Látogatóközpontja különleges szentivánéji hangulattal várta az érdeklődőket, és meghirdette a jelenleg forgalomban lévő forintbankjegyek szépségversenyét is. Az Interneten és a helyszínen leadott több ezer szavazat eredményeként a lakosság a 10 000 forintos bankjegynek ítélte a képzeletbeli első díjat - tájékoztatott az MNB közleményében.

Az MNB ismeretterjesztő, játékos programokon kívül bankjegy-szépségversennyel is szórakoztatta a vendégeket. A forgalomban lévő forintsorozat valamennyi elemére péntek reggeltől vasárnap délig lehetett voksolni a Látogatóközpontban, valamint az MNB, és két internetes portál honlapján. Az összesített szavazatok alapján Magyarország legszebb bankjegye a Szent István királyunkat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés