Előfizetői tartalom

Mire összpontosul a befektetők figyelme ma? (USA-előzetes)

Portfolio
A fél háromkor publikált amerikai fogyasztói infláció lesz ma a figyelem középpontjában, de ezen felül is érkeznek a tengerentúlról piacmozgató jelentések. Három órakor a nettó tőkebeáramlást érdemes figyelni, majd negyed órával azt követően az ipar számait. Négy órakor még a michigani fogyasztói bizalmi jelentés is kikerül.

Tegnap a termelői árstatisztikából 10.2 százalékos üzemanyag drágulást olvashattunk ki, amit vélhetően a fogyasztók is érezni fognak. Ennek köszönhetően az elemzői előrejelzések szerint a teljes mutató felfelé mozoghat majd, az áprilisi 0.4 százalékot követően a konszenzus 0.6 százalékos emelkedést jelez. Éves szinten ez 2.7-2.8 százalékos inflációt jelent. A maginfláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés