Előfizetői tartalom

A kkv-k sem voltak ilyen optimisták már egy éve

Portfolio
Tovább emelkedett májusban az Ecostat által számított kis- és középvállalati (kkv) konjunktúra-index, és hasonlóan a nagyvállalatokhoz, egy éves csúcsot ért el, elsősorban a pesszimista vállalatok arányának süllyedése következtében. Az index 45-ről 46.2 pontra emelkedett, ennél magasabb értékű utoljára tavaly júniusban volt a mutató.

Kapcsolódó cikkünk2007.06.06 10:26Éves csúcson a vállalati bizalomAz Ecostat felmérése alapján a következő fél évben a nemzetgazdasági feltételek javulásában bízik a kkv-k egyharmada, szinten maradását valószínűsíti 36 százalékuk. A pesszimista előrejelzések aránya az egy évvel ezelőtti szintre esett vissza, mértéke 31 százalék. Saját vállalatuk rövid távú kilátásainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés