Előfizetői tartalom

Sorsdöntő kérdések: újra mélyvízben a forint

Portfolio
A héten több fontos hír is érkezik hazai makro fronton, amelyik komolyabban mozgathatja az árfolyamokat. Rögtön ma délután a Nemzetközi Valutaalap szakelemzői sajtótájékoztatót tartanak szokásos éves magyarországi látogatásuk tapasztalatairól. Ebben véleményüket ismerhetjük meg a hazai makrofolyamatok alakulását tekintve. Öt órakor pedig az államháztartás legfrissebb számait ismerhetjük meg.

Szerdán az MNB Klub témája a költségvetési kiigazítás és a pénzügyi stabilitás lesz, majd csütörtökön a külkereskedelmi mérleg előzetes statisztikája jelenik meg. Pénteken az inflációs számok, valamint a legutolsó, április 23-i monetáris tanács ülés rövidített jegyzőkönyve mozgathatja meg a piacot.A fejlett piacokon az amerikai és európai kamatdöntések, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés