Előfizetői tartalom

MÁV: csak egy tucat vonalon szűnhet meg a vasúti közlekedés

Portfolio
A MÁV vezetői arra kaptak megbízást, hogy szélsőséges finanszírozási esetek hatását vizsgálják a személyszállítási üzletágra, az ez alapján kialakult öt verziót ismertette a közelmúltban egy napilap. Az elképzeléseket majd lassan a normális állapot felé közelítik - hívta fel a figyelmet Heinczinger István vezérigazgató a vasúttársaság tegnapi háttérbeszélgetésén.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a MÁV félreértésnek minősítette a Népszabadság korábbi beszámolóját, amelyben azt írta, hogy 65 szárnyvonalon szűnhet meg a személyszállítás jövőre a csökkenő költségvetési támogatás miatt.Kapcsolódó cikkünk2007.04.16 09:32Akár a vonalak felét is megszüntetné a MÁVA tegnapi eseményen a MÁV elnöke hangsúlyozta: nem változik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés