Előfizetői tartalom

Blöffölt Demszky? - Mégsincs döntés a 4-es metróról!

Portfolio
Egy tegnapi sajtótájékoztatón elhangzottakat határozottan cáfolja a Népszabadság azon mai cikke, melyben több brüsszeli illetékest idézve arról számol be, hogy még egyáltalán nincs döntés arról, az unió támogatni fogja-e a budapesti 4-es metró építését. Sőt mint kiderült: még a metró tervét sem adták be a megfelelő helyre.

Amint azt tegnap mi is megírtuk, Demszky Gábor egy tegnapi sajtótájékoztatón azt jelezte: az uniós közlekedési biztossal történt egyeztetések alapján az EU ad pénzt a magyar megaberuházásra, illetve az 1-es és 3-as villamos útvonalának meghosszabbítására, valamint az 5-ös metró néven emlegetett csepeli és szentendrei HÉV-vonalak összekötésére.Kapcsolódó cikkünk2007.04.20...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés