Előfizetői tartalom

Üzleti szférából érkezhet az új egészségügyi miniszter

Portfolio
Az SZDSZ ügyvivői testülete ma szavaz az egészségügyi miniszter-jelöltről. Horváth Ágnes mellett Kóka János pártelnök várhatóan Erdős Attilát, a Genoid Kft. ügyvezetőjét is jelöli a posztra, értesült az Index több forrásból is. A Kóka egy üzleti szférából érkezett jelöltet szeretne, ám ha ezt nem sikerül keresztül vinnie, a tárca jelenlegi államtitkára kerülhet ki győztesen.

Mind a minisztériumban, mind az ügyvivők körében látható márpedig ellenállás a pártelnök terveivel kapcsolatban. Demszky Gábor például, aki tagja a testületnek, tegnap egy sajtótájékoztatón bejelentette, Horváth Ágnest tartja a legalkalmasabb jelöltnek. Kóka azonban az Index információi szerint egy üzleti szférából érkezett jelöltet szeretne alternatívaként Horváth...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés