Előfizetői tartalom

Vegyes jelek az amerikai ingatlanpiacról

Portfolio
Bár a piaci konszenzus által valószínűsített csökkenéssel szemben emelkedett februárról márciusra a megkezdett házépítések száma, de a februári adatot érdemben lefelé módosította mai adatközlésében az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma. A megkezdett házépítések száma 0.8%-kal, évesítve 1.518 millió egységre emelkedett márciusban a februári 1.506 millióról, míg eredetileg februárra 1.525 milliót közölt a hivatal. A piac 1.5 millió egységre csökkenést várt.

A jövőbeli folyamatok szempontjából kiemelten fontos kiadott építési engedélyek száma szintén 0.8%-kal évesítve 1.544 millió egységre emelkedett, miközben a piac a februári nem módosított 1.532 millióról 1.515 millió egységre csökkenésre számított. A befejezett házépítések száma az év harmadik hónapjában 0.7%-kal, évesítve 1.632 millió egységre mérséklődött.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés