Előfizetői tartalom

Megugrott az amerikai kisker forgalom (2.)

Portfolio
A várakozásokat meghaladó mértékben bővült márciusban a kiskereskedelmi forgalom az USA-ban. Az év harmadik hónapjában 0.7 százalékkal volt magasabb a forgalom, ami részben a magasabb olajáraknak köszönhető. Az ettől megtisztított indikátor 0.4 százalékos növekedést mutat. Az elemzők 0.4 százalékos bővülésre számítottak a teljes áruforgalom tekintetében.

A megelőző havi adatot jócskán felfelé korrigálta a Kereskedelmi Minisztérium statisztikai osztálya, eredetileg 0.1 százalékos élénkülést jelzett, amit most 0.5 százalékra módosított.Az üzemanyag kiskereskedelmi ára 3.1 százalékkal emelkedett az előző hónaphoz képest, az értékesítés volumene viszont nagyjából stabil maradt. Ezenfelül a ruházati cikkekre fordított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés