Előfizetői tartalom

A szegények vannak jobban eladósodva vagy a gazdagok? - most megtudhatod

Portfolio
A mai napon 14.00 órakor publikálja a legfrissebb Stabilitási jelentést az MNB szakértői csoportja. A jelentés számos izgalmas témát érint. Az egyik legnagyobb újdonság, hogy az eladósodási folyamatot jövedelemkategóriánként vizsgálja, amiből pontos információkat kaphatunk, hazánkban a szegények vannak jobban eladósodva vagyok a gazdagok. Ezen túl érdekes lehet, hogy a devizahitelezés mennyire jelenthet még kockázatot a fundamentális problémák (árfolyamválság lehetősége) enyhülésével.

Kérdések a témával kapcsolatban a portfolio.hu fórum felületén tehetők fel a jelentés készítőihez: Minden, amit tudni akartál a Stabilitási Jelentésről, de sosem merted megkérdezni A mai napon 14.00 órakor publikálja a legfrissebb Stabilitási jelentést az MNB szakértői csoportja. A kiemelt témák között találhatjuk többek között a devizahitelezést, ennek a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés