Előfizetői tartalom

Akár 1.5 milliárd forint is nyerhető k+f-re

Portfolio
A tervek szerint májusban jelennek meg az első kutatás-fejlesztési pályázatok az Új Magyarország fejlesztési terv keretében - írja a Világgazdaság. Az idén összesen hat ilyen kiírás várható, ezek révén együttesen 42 milliárd forint vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak a pályázó egyetemek, kutatóközpontok és vállalkozások 2007-ben.

Bizonyára sláger lesz a vállalati innovációt ösztönző, a legnagyobb keretű kiírásterv. Itt az előirányzott 14,78 milliárd forintból hozzávetőleg 130-140 projekt számíthat - minimum 25, maximum 200 milliós - dotációra. A tervezett keret nagyságát tekintve a második helyre a vállalati kutatás-fejlesztési profil erősítését szolgáló felhívás kerül. Itt 8,4 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés