Előfizetői tartalom

Megszólalnak a menedzserek a héten

Portfolio
Az előttünk álló hétre sűrűsödött be az összes fontosabb beszerzési menedzser index publikálása. Ezekben az ágazati szakértők mondják el benyomásaikat a szektor alakulásával kapcsolatosan. Az ilyen hangulatindikátorok viszonylag jól korrelálnak a később érkező tényleges statisztikákkal, így érdemes lehet figyelni rájuk. Ma délelőtt jelenik meg a hazai feldolgozóipari, ezen felül négy fejlett piaci érkezik még.

Hazánkban a mai bmi-t követően piacmozgató adatközlés már csak pénteken valószínű, akkor érkezik az építőipar előzetes számai, illetve a szintén előzetes februári külkereskedelmi mérleg hiány. A kelet-közép-európai térségben nem várható fontosabb makrogazdasági esemény.A fejlett piacokon viszonylag pörgősebb lesz a hét. Ma délután érkezik a ISM feldolgozóipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés