Előfizetői tartalom

Átadták a Monetary nyerteseinek a jutalmakat

Portfolio
Véget ért a Magyar Nemzeti Bank által már második alkalommal megrendezett "Monetary - közgazdálkodj okosan" elnevezésű középiskolai vetélkedő-sorozat, melyen több mint 250, négy diákból és egy felkészítő tanárból álló csapat vett részt. A háromfordulós internetes és helyszíni versengésből álló vetélkedő 1 000 000 forintos fődíját a Paksról érkezett "Ecomix" csapat vihette haza. A csapat tagjai: Kovács Adrienn, Kövecses Imre, Németh Julianna, Sike Barbara az Energetikai Szakközépiskolában tanulnak, felkészítő tanáruk: Mittlerné Kövér Éva.

Az idei vetélkedő 2006 szeptemberében indult, és a csapatok három fordulón keresztül juthattak el a döntőbe. Az internetes fordulók után a résztvevőknek két témában kellett esszét írniuk, majd írásaikat prezentációk keretében meg kellett védeniük az MNB szakértőiből álló zsűri előtt. Az elődöntők Győrött, Pécsett, Budapesten, Debrecenben és Szegeden voltak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés