Előfizetői tartalom

Tankolj tele! Jelentős benzináremelés jön!

Portfolio
Igen jelentős mértékben emelkedtek az elmúlt hét során az üzemanyagárak a nemzetközi piacokon az olajárak növekedésével párhuzamosan, így várhatóan érdemi árnövekedés lesz tapasztalható a hazai töltőállomásoknál is a szokásos szerdai árváltoztatás során. Megítélésünk szerint akár 7-8 Ft-os növekedés sem kizárt mind a benzin, mind a gázolaj esetében.

Az irányadó benzin jegyzésárak 10% feletti mértékben emelkedtek az elmúlt hét során, melyen érdemben nem változtatott a forint árfolyama sem: a forintban kifejezett árak szintén több mint 10%-os növekedést mutattak. A gázolaj esetében az árnövekedés hasonló mértékű, bár kissé visszafogottabb volt, hiszen mind dollárban, mind forintban 9.5%-kal növekedett a jegyzésár....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés