Előfizetői tartalom

Várt alatt a megrendelések a tengerentúlon (2.)

Portfolio
A várakozásoknál kevesebb megrendelés érkezett a tengerentúlon a tartós cikkekre. Februárban 2.5 százalékot korrigált a mutató a megelőző havi hatalmas esést követően. A konszenzus 3.0 százalék volt. A megelőző havi zuhanást még jobban felerősítette a felülvizsgálat, a legfrissebb számok szerint így 9.3 százalékkal voltak januárban alacsonyabbak a megrendelések, mint tavaly év végén.

Korrigált a közlekedési ágazat, amelyik az elmúlt hónapokban leginkább lefelé húzta a headline adatot. A polgári légi közlekedésben 88.4 százalékkal nagyobb foglalásállományt regisztráltak, mint egy hónappal azelőtt. Az egyes tételek magas ára miatt azonban fontos megjegyezni, hogy rendkívül volatilis ez a mutató, és könnyen torzítja el a teljes indikátort.Hasonlóképp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés