Előfizetői tartalom

Újra itt a 62 dolláros olajár!

Portfolio
Az elmúlt két kereskedés során 8%-ot emelkedő WTI májusi határidős árfolyam ma kismértékben, 0.3%-kal korrigált vissza. Az olaj piacán kialakuló kedvező befektetési hangulatban szerepe van annak, hogy enyhültek az energia iránti kereslet csökkenésére vonatkozó aggodalmak és a vártnál nagyobb mértékben csökkentek az elmúlt heti amerikai benzinkészletek.

A szerdai amerikai, EIA által publikált olajkészletadatok közül a benzinkészletek 3.4 millió hordóval csökkentek a várt 2 milliónál nagyobb mértékben, míg a nyersolajkészletek a várt 1 millió hordós bővülésnél nagyobb, 4 millió hordóst mutattak. Emellett az EIA azt is megfogalmazta, hogy nem számít az olaj árfolyamának jelentősebb csökkenésére a közeljövőben, márcsak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés