Előfizetői tartalom

Olajkészletadatok előtti emelkedés - Mit várnak a szakértők?

Portfolio
Kismértékben, 0.7%-kal emelkedett a WTI májusi határidős árfolyama a mai kereskedés során, a befektetők már a mai napon esedékes elmúlt heti amerikai olajkészlet adatokat várják. Az árfolyam emelkedésében szerepet játszik, hogy egyesek szerint a benzin iránt növekvő amerikai kereslet hatására a készletek nem tudnak majd gyarapodni a nyári benzinfogyasztási csúcs szezon előtt.

A mai napon, helyi idő szerint 15:30-kor teszi közzé az elmúlt hétre vonatkozó olajkészletadatokat az amerikai Energia Ügynökség, mely a várakozásokhoz képest nagy elmozdulások esetén akár heves árfolyamreakciókhoz is vezethetnek az olaj piacán. Amennyiben az olajjal online szeretne kereskedni, akkor ezt egyszerűen megteheti a Worldspreads kereskedési rendszerében. A Bloomberg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés