Előfizetői tartalom

Mire számíthatunk ma? - USA-előzetes

Portfolio
Ma délután félkettőkor publikálják a legfrissebb ingatlanpiaci jelentést az Egyesült Államokban, amelyből kiderül mennyi új építkezésbe kezdtek bele, illetve hány engedélyt adtak ki februárban. A piac hangulatot tekintve aktív mozgás követheti az adatközlést, a kereskedők aggodalma az amerikai gazdasággal kapcsolatosan a lakáspiac recessziójából is fakad.

Vegyes képet adhat az elemzők szerint a mai statisztika: a megkezdett építkezések évesített értéke a januári 1.408 millió után 1.45 millióra emelkedhet, ám a jövőbeli folyamatokat jobban jelző kiadott engedélyek száma kissé visszaeshet. Ez utóbbira a konszenzus 1.56 millió a januári 1.571 millió után. Bár vannak, akik szerinte elértük a lejtő alját, a legtöbb kutató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés