Előfizetői tartalom

Elsöprő többséggel nyert Dávid Ibolya

Portfolio
Dávid Ibolya ötödik elnöki mandátumának kezdhet neki az MDF-ben, miután a küldöttek több mint nyolcvan százalékának támogatásával újra elnökké választotta a fórum országos gyűlése. A pártelnök szerint a következő hónapokban a mostani mellett újabb egymillió embert kell megszólítania a jobbközép pártnak - olvasható a párt oldalán.

Dávid kihívó nélkül indult az elnöki székért, akárcsak február végén Gyurcsány az MSZP tisztújító kongresszusán. A posztra a megyei szervezetek korábban Grezsa Istvánt és Katona Kálmánt is jelölték, ők azonban visszaléptek. A megjelent 317 tagból 262-en voksoltak igennel Dávidra, ami a szavazatok mintegy 83 százalékát jelenti.Kapcsolódó cikkünk2007.02.26 09:19 89%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés