Előfizetői tartalom

Egyre inkább készletre termelnek az amerikaiak

Portfolio
A decemberi javulást teljes egészében ellensúlyozta a januári nagykereskedelemi forgalom alakulása. A 2006-os év utolsó hónapjában megugró értékesítésről és mérséklődő készletekről tettek közzé számokat, ennek épp fordítottja történt januárban. A készletek 0.7 százalékkal emelkedtek, míg az eladások 0.9 százalékkal voltak alacsonyabbak szezonális kiigazítás után, mint egy hónappal azelőtt.

A mögöttünk álló 12 hónap során 9.2 százalékkal emelkedtek a nagykereskedelmi készletek, ami a termelés és a kereslet bizonyos szintű elszakadását jelzi. Hasonlót mutat a készletek/értékesítés ráta, ami a decemberi 1.17 után újra 1.19-re szállt, elérve a már tavaly októberben felállított több mint egy éves csúcsot.A forgalmat leginkább az üzemanyag eladások 11.1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés