FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Jelentősen megugró bérnyomás a tengerentúlon (2.)

Portfolio
Az előzetes jelzésekkel összhangban erősen lefelé korrigálta a termelékenység bővülésének ütemét a Kereskedelmi Minisztérium a felülvizsgálat során, ám ami ennél még rosszabb hír, hogy az egy termékegységre eső munkaköltséget is jelentősen felfelé módosították a statisztikusok. Ennek alapján a negyedik negyedévben 1.6 százalékkal bővült a termelékenység és 6.6 százalékkal az egységköltség.

Az elemzők számítottak arra, hogy az első becslésben közöltnél lassabb lehet a termelékenység bővülése, az adatközlés előtt felvett piaci konszenzus 1.7 százalékot mutatott. Az ULC viszont a várakozásokat bőven meghaladó mértékben emelkedett, a kutatók előrejelzései 3.0 százalékos ütemről szóltak. 2006 egészére a termelékenység szintén 1.6 százalékkal emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés