FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Bokros: rosszul kommunikálja a reformokat a kormány

Portfolio
A kormány tagjai nem tudják megfelelően elmagyarázni a reformok szükségességét, melynek oka, hogy sokszor sem rendelkeznek az ehhez szükséges felkészültséggel és szakértelemmel - mondta el véleményét az InfoRádió Aréna című tegnap esti műsorában Bokros Lajos. A Közép-Európai Egyetem vezérigazgatója ismét a több-biztosítós egészségügyi modell mellett tette le voksát, hangsúlyozva, hogy ezzel a kerettel érhető el Magyarországon a magas színvonalat nyújtó és egyenlő esélyeket teremtő egészségügy.

A volt pénzügyminiszter úgy vélte: az egymással versengő magánbiztosítók mellett meg kell őrizni az állami társadalombiztosítást is. Ez a kötelező magánbiztosítás esetén az ügyfelek száma alapján osztaná el a cégek között a beszedett díjakat, így megakadályozhatná, hogy a szerződések megkötésekor különbséget tegyenek az emberek között anyagi helyzet vagy életkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés