FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Felülteljesített a kormány? - Mit hoz a hét?

Portfolio
A hét talán legfontosabb makrogazdasági eseménye a holnapi gyorstájékoztató lesz az államháztartás februári alakulásáról. A Pénzügyminisztérium prognózisa szerint a pénzforgalmi szemléletű deficit 251.2 milliárd forintra rúg majd. Kérdés, februárra vonatkozlóag is a tárca előzetes várakozásainál kedvezőbb adatot kapunk-e. Mindazonáltal az előttünk álló héten is inkább a külföldi események játszhatnak nagyobb szerepet.

Hazánkban csütörtökön teszik közzé az ipari termelés előzetes számait, majd pénteken felülvizsgált negyedik negyedéves GDP-növekedés és januári kiskereskedelmi adat érkezik.A külföldi makronaptárban több fontos statisztikát is publikálnak: ma a szolgáltató szektorok hangulatindexei mozgathatják a piacokat, előbb az európai, majd délután az amerikai. Holnap az euró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés