FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

A korrekció szedi áldozatait - Csökken az olajár, esik az orosz tőzsde

Portfolio
A részvénypiaci korrekció begyűrűződni látszik a nyersanyagpiacokra is. A fémek ma reggel már 4% körüli veszteségeket szenvedtek el, és az olaj sem menekülhetett. A WTI áprilisi határidős árfolyama 1.6%-ot veszített értékéből és jelenleg a 61 dolláros szintek alatt tartózkodik. Az olaj árfolyamának esése az energiaszektor túlsúlya miatt az orosz tőzsdét viselte meg leginkább.

Az elmúlt héten a kínai részvénypiac szakadásával elindult lavina a világ legtöbb tőzsdéjén éreztette hatását. Az olajár még függetleníteni tudta magát (az iráni atomprogram miatti feszültség éleződése, valamint a csökkenő benzinkészletek miatt) a negatív irányba változó befektetői hangulat ellenére. A piaci folymatokat látva érdekesség lehet, hogy a Goldman Sachs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés