Előfizetői tartalom

Irány a 700 dolláros szint! - Ha nem jön közbe semmi

Portfolio
A 670 dolláros szintek megállították az arany árfolyamának csökkenését, a nemesfém jelenleg 0.6%-os pluszban tartózkodik. Az elemzők többsége szerint az arany árfolyama a 700 dolláros szintek felé veheti az irányt, melyet az emelkedő olajárak, gyengülő dollár és az iráni atomprogram miatt kialakult feszültség segíthet.

Alapvetően optimista az aranypiaci hangulat, az elmúlt napok visszaesése (melyet a szakadó részvénypiacok miatti likviditásszükséglet által gerjeszettt pozíciózárások okoztak) egészséges korrekcióként értelmezhető, nyilatkozta Stephen Briggs, az SGCIB elemzője a Reuters-nak. Annak ellenére, hogy minden adott az arany árfolyamának emelkedéséhez, a részvénypiaci bizonytalanság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés