Előfizetői tartalom

Jövő év végéig megtámadja Iránt az USA?

Portfolio
Brit kormányzati illetékesek úgy vélik, hogy az Egyesült Államok még Bush elnök mandátumának lejárta előtt (2009. január, de a választások 2008. november 4-én lesznek) támadást indít Irán ellen - írja mai számában a The Times című londoni lap. A nevük elhallgatását kérő tisztségviselők úgy nyilatkoztak a lapnak, hogy Bush elnök "nem akarja megoldatlanul utódára hagyni a kérdést".

Tony Blair brit kormányfő a napokban kiszivárgott, katonai támadás előkészületeiről szóló hírekre tegnap azt mondta, hogy nincs napirenden egy Irán elleni katonai akció - emlékeztet az MTI. A miniszterelnök szerint csakis diplomáciai úton lehet "értelmesen" megoldani az iráni atomprogram körüli válságot. Tegnap közzétett jelentésében a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés