Előfizetői tartalom

Mégsem lesz szigorú velünk az Ecofin

Portfolio
Nem szerepel a "korlátozott mértékű előrehaladás" kifejezés a magyar konvergenciaprogramról alkotott Ecofin-véleményben, tudta meg a portfolio.hu. Korábban a Bloomberg arról számolt be, hogy ezzel a megfeddéssel egyenértékű szófordulattal minősíti a kormány kiigazítási teljesítményét az Európai Unió pénzügyminisztereinek tanácsa.

A félreértést az okozhatta, hogy a február 27-ei Ecofin-ülés napirendjén valóban szerepel egy magyar értékelés is, ez azonban nem a konvergenciaprogramról készített vélemény, hanem a lisszaboni stratégia keretében a nemzeti reformprogramok kapcsán születendő ajánlás.Kapcsolódó cikkünk2007.02.20 14:08Még nagyon sok a tennivalónk - kiszivárgott a brüsszeli figyelmeztető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés