Előfizetői tartalom

Újra tárgyalhatnak a koalíciós szerződésről - készülőben a kormányátalakítás?

Portfolio
Csak tompította, érdemben nem cáfolta sem Kóka János, sem Fodor Gábor SZDSZ elnökaspiráns a Népszabadság azon értesülését, mely szerint bármelyikük is lesz a párt elnöke, tárgyalna a miniszterelnökkel a koalíciós szerződésről. A szerződés áttekintésének oka egyelőre nem teljesen egyértelmű. Legkorábban nyáron, de legkésőbb ősszel átalakíthatják a kormány szerkezetét, új személyek kerülhetnek a tárcák élére - írja Magyar Nemzet. Név szerint Persányi Miklós környezetvédelmi és Kóka János gazdasági tárcavezetőt említve, mint lehetséges távozókat.

Tegnap mindkét politikus igyekezett leszögezni, hogy korai még személyi kérdésekről tárgyalni, azt viszont megerősítették, hogy a két párt tisztújító kongresszusát követően lesz koalíciós egyeztetés. Kóka azt közölte, hogy programja szerint évente át kellene tekinteni a koalíciós megállapodást, szerinte először idén áprilisban. Fodor pedig azt emelte ki, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés