Előfizetői tartalom

A pénz beszél... - Minden középiskolás füzetet kap az MNB-től

Portfolio
"A pénz beszél - Te is érted?" címmel, tájékoztató füzetet írt a Magyar Nemzeti Bank. A 17-18 éveseknek szóló kiadványt idén áprilisban minden, a középfokú oktatásban utolsó évét töltő diák kézhez kapja. A jegybank a 20 oldalas, színes brosúrában azokról a legfontosabb pénzügyi ismeretekről ír közérthető formában, amelyekkel minden végzős diák szükségszerűen találkozik, akár tovább tanul, akár munkába áll.

A Magyar Nemzeti Bank vállalt célja, hogy törvényben rögzített alapfeladatai részeként a lakosság - ezen belül is a diákok - pénzügyi tájékozottságát növelje, s középtávon elérje, hogy ez a témakör a kötelező oktatási anyag része legyen. Addig is, amíg a diákok nem tanulnak pénzügyi ismereteket, a jegybank célja, hogy minden évben eljuttassa tájékoztató füzetét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés