Előfizetői tartalom

Nyugatról várható inkább iránymutatás

Portfolio
Az előttünk álló hét magyar makrogazdasági szemszögből viszonylag üres lesz, külföldön azonban több érdekes adat is megjelenik. A hazai adatközlés szempontjából a holnapi létszám és keresetek, valamint a pénteki kiskereskedelmi forgalom keltheti fel a befektetők érdeklődését. Elképzelhető azonban nagyobb mozgás például Simor András jegybankelnök-jelölt szavaira.

A jegybankelnök-jelölt pénteki megnevezésével egyrészről a bizonytalanság megszűnt, másrészről ugyanakkor érdemes lesz figyelni esetleges nyilatkozatait, hiszen egyelőre nem állnak rendelkezésre ismeretek monetáris politikai nézeteivel kapcsolatban.A külföldi makronaptárban kevés, ám fontos közléseket találhatunk. Szerdán hajnalban döntenek japánban a kamatokról. A piac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés