Előfizetői tartalom

Áprilisra elkészülhet a közpénzügyi reformcsomag

Portfolio
Várhatóan március végére, április elejére elkészül az állami pénzügyek tervezésére és ellenőrzésére a jelenleginél jóval transzparensebb, a kiadások kordában tartására erősebb garanciákat nyújtó közpénzügyi javaslatcsomag, ami akár már a 2008-as költségvetés alakítását is befolyásolhatja - írja a Napi Gazdaság. A háttérmunkáról Veres János pénzügyminiszter is említést tett a szerdai kormányszóvivői sajtótájékoztatón, illetve a lapban tegnap megjelent interjúban is. A tavasz táján elkészülő koncepcióban azt is áttekintik, hogy mely javaslatok alkalmazhatók a leghamarabb.

Kapcsolódó cikkünk2007.02.08 09:30 Veres: 6.8%-os hiányszám jöhet tavasszal Brüsszelből, tervezettnél gyorsabban bővülhetünk2007.02.07 14:01 Veres: engedjük, hogy kialakuljon akár alacsonyabb idei hiány is A javaslatok alapján új szemlélet honosodna meg a költségvetési tervezésben: megkezdődne az áttérés a szabályalapú tervezésre. A mostani, az intézményi struktúrákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés