Előfizetői tartalom

Gyurcsány a kiigazításokról: már látni a fényt az alagút végén

Portfolio
Ha nem következik be váratlan és kedvezőtlen fejlemény a világgazdaságban, akkor önmagában egyensúlyjavító céllal nincs szükség új kiigazító intézkedések meghozatalára idén - jelentette ki Gyurcsány Ferenc az MSZP tegnapi évadnyitó ülésén. A miniszterelnök szerint már lehet látni a kiigazítások politikájának "alagútja" végén a fényt (feltehetően 2008-ra gondolt, amikor véget érhet az intenzív átalakítások szakasza és jelentkezhetnek a reformok első kedvező jelei). A kormányfő emlékeztetett, hogy a 2006-os költségvetés az év közben tervezettnél végül jobban alakult.

A Világgazdaság beszámolója szerint a kormány napokon belül véglegesíti idei évi munkaprogramját, amelyet ezt követően nyilvánosságra hoznak. Gyurcsány köszönetet mondott a lakosságnak, hogy tudomásul vette a kiigazítást, illetve hogy nem nyújt támogatást a radikális politikához (politikai megmozdulások).Kapcsolódó cikkünk2007.02.02 09:30Gyurcsány: 9.6% körüli hiánnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés